Billigare Office 365 med nya prenumerationen – Office 365 Personal

Office 365

Microsoft har lanserat ett billigare alternativ för de som som vill ha Office 365 men inte betala premiumkostnader för användning på flera datorer och mobila enheter.

Med Office 365 Personal får man hela Office-paketet för installation på en dator och användning med en surfplatta. Skillnanden mot Home-varianten är att denna istället erbjuder upp till fem installationer, fem användare och fem mobila enheter. Stor skillnad både på den punkten och på prislappen.

Personal kostar nämligen endast 6.99 dollar per månad eller 69.99 dollar för ett år – jämfört med Home som kostar 9.99 dollar respektive 99.99 dollar. Vidare ger både Personal och Home 20 GB lagringsutrymme per användare på Skydrive och även 60 samtalsminuter på Skype.

För den som undrar kring priserna så kan nämnas att de svenska istället är 64.99 kronor per månad eller 649 kronor per år för Personal medan Home istället kostar 89.99 kronor respektive 899 kronor.

Läs mer om Office 365 Personal på den officiella produktsidan.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.