Surface Mini – äntligen information om efterlängtade plattan

Microsoft Surface Logo

Microsoft kan komma att släppa en mindre variant av Surface-plattan – en produkt som ryktats komma en längre tid nu men som först nyligen nämndes bland tillbehörstillverkarna.

Man har nämligen hittar listade skal på Amazon för en Surface Mini. Det ena är ett ultratunt skal för endast 10 dollar medan ett annat för 33 dollar ståtar med avtagbart tangentbord.

Det enda som nämndes om själva Surface Mini är att den är en 8-tumsplatta. Även om storleken inte är omöjlig så finns inget officiellt från Microsoft om saken – så ta det hela med en nypa salt.

Om Surface Mini trots allt blir aktuell så står jag först i kö för att skaffa en. Mellan sju och åtta tum är perfekt för mig medan den nuvarande modellen är på tok för klumpig att arbeta effektivt med. Högst personligt tycke givetvis då många uttryckt sig positivt kring plattans storlek.

Nu återstår bara att se vilka specifikationer som är att vänta och om pekskärmen är lika dålig med pennan som sin storebror.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.