Windows 8.1 Update 2 kan släppas till hösten

Windows 8.1 Logo

microsoft-windows-81-logo

Nästa stora uppdatering redan i augusti

Windows 8.1 Update 1 var en minst sagt behövlig uppdatering som trots sina installationssvårigheter mottogs med öppna armar av användarna. Med tanke på att Update 1 måste finnas installerad för att Windows Update överhuvudtaget ska fungera så finns inte så mycket till val för de som har Windows 8.1.

Nu kommer uppgifter om att nästa stora uppdatering kan nå oss redan till hösten i år. Under augusti tror man att Windows 8.1 Update 2 – eller bara Windows 8.2 – kan bli aktuell för lansering. Detta enligt Mary Jo Foley, en respekterad skribent på webbsajten ZDNet sen många år tillbaka.

Anledningen till att uppdateringen kommer så fort ska vara att Microsoft snabbat upp mellan släppen och det är absolut något att glädjas åt. Huruvida Update 2 erbjuder den omarbetade startmenyn som diskuterats flitigt på internet den senaste tiden eller inte återstår att se, men till dess finns otaliga alternativ att välja mellan (exempelvis Start8).

Vad vill ni se i kommande Windows 8.1 Update 2 / Windows 8.2? Läs mer på ZDNet om uppdateringen.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.