Windows 8.1 Update – installera innan den 10 juni

Windows 8.1 Logo

microsoft-windows-81-logo

När Microsoft släppte Windows 8.1 Update var det med ett tungt krav på användarna.

För att överhuvudtaget få nya uppdateringar via Windows Update var den tvungen att installeras och man fick fram till den 13 maj på sig att göra det.

Dessvärre släpptes Windows 8.1 Update med en hel del problem i släptåg och många drabbades av komplikationer som gjorde att uppdateringen inte alls kunde installeras – vilket har gjort att Microsoft nu förlängt sin tidsfrist.

Ytterligare en månad har man nu på sig att göra installationen och det betyder att man nu har fram till den 10 juni att få rätt på Windows 8.1 Update.

Om man är en av de problemdrabbade som inte kan installera uppdateringen rekommenderar Microsoft att man går till denna artikel samt besöker detta officiella Windows-forum för mer information.

Är man en företagsanvändare är det inte den 10 juni som gäller utan istället den 12 augusti. Har man automatiska uppdateringar på i Windows Update behöver man bara starta om datorn när den säger åt en att göra det så installeras Windows 8.1 Update – den som har automatiska uppdateringar av måste däremot söka manuellt.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.