OneNote nu även till Amazon Fire Phone & Kindle Fire

amazon-kindle-fire-onenote

Microsoft har för en tid sedan släppt populära anteckningsprogrammet OneNote för Amazon Fire Phone och Kindle Fire-serien.

Redan den 24 juli gick startskottet och från det datumet kan man alltså ladda ned, installera och använda OneNote på de berörda enheterna.

Nämnvärt är att applikationen inte på något sätt är optimerad för Amazons mobila enheter, det rör sig bara om den vanliga versionen för Android.

Samtidigt som OneNote nu finns på fler Android-enheter så kommer uppgifter om att Microsoft fortsätter med utvecklingen av den programsuite som väntas i Office-serien.

Word, Excel, PowerPoint och OneNote ska alla finnas till Android innan 2014 når sitt slut, men om så blir fallet återstår att se.

Satya Nadella, Microsofts VD, har vid flera tillfällen sagt att mobilt och molnet är framtiden för Redmond-företaget. Vad tycker ni – är det rätt väg att gå?

Läs mer på officiella Microsoft-sajten.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.