Office Delve – nya söktjänsten är äntligen här

office-delve

Nya söktjänsten rullas ut från Microsoft

Microsoft har nyligen lanserat Office Delve – en ny sökmotor för att snabbt hitta information på interna tjänster som OneDrive for Business, Exchange, SharePoint Online och Yammer.

Office Delve kommer att rullas ut i flera olika faser där endast företagsanvändarna är aktuella för Delve. Hemanvändarna med Office 365 Personal och Home kommer inte att få nya söktjänsten.

Allra först att få Delve är användarna som tog del av Office 365 First Release, därefter de med Office 365 E1 till E4, A2 till A4 Academic och G1 till G4 Government.

Med start i januari nästa år kommer även Office 365 Business Essentials, Business Premium, Office 365 Small Business, Small Business Premium och Midsize Business att få söktjänsten.

Vi går inte in närmare på vad Office Delve kan göra i denna artikel. Vill ni läsa mer har Microsoft en utmärkt artikel på officiella Office-bloggen.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.