Läckta skärmdumpar från Windows 9

Microsoft Logo

microsoft-logo

Nya skärmdumpar har läckt från Windows 9

Microsoft Windows 9 Technical Preview har inte släppts än då ett antal skärmdumpar från nya versionen har läckt ut så vet vi fler detaljer om kommande versionen än tidigare.

Versionen är Build 9834 med datum från den 9 september och det inofficiella namnet som nämns är kort och gott Windows Technical Preview – något som styrker tidigare uppgifter om att Microsoft tänker slopa versionsnumret i den färdiga utgåvan.

Intresset för nya Windows-versionen är skyhögt då många hoppas på att Microsoft ska lansera ett operativsystem som jämfört med Windows 8/8.1 har mognat tillräckligt för att ta emot de många användarna av Windows XP och Windows 7. Om man ska tro kommenterarna kring informationen om Windows 9 Technical Preview så blir det inte fallet.

20 skärmdumpar från Windows 9 Technical Preview hittar ni hos ComputerBase.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.