Dela dina bilder med Microsoft Xim

Microsoft Xim Share

Microsoft Xim Share

Dela dina bilder med Microsoft Xim

Microsoft Xim är en ny applikation för att visa bilder från ens telefon utan att man behöver lämna över den till någon som ska titta.

Risken med att ge bort sin telefon är att mottagaren tittar på fler bilder man än önskar, tar bort något eller i värsta fall tappar den. Med Xim får man en smidig lösning där man väljer ut bilderna som ska visas, en länk skickas till den som ska titta och sen är det klart.

Koppla till Facebook & Dropbox

Bilderna laddas upp till Microsofts molnservrar för visning, länken till dessa skickas iväg och efter en förutbestämd tid slutar den att fungera. När detta sker tas bilderna bort som om de aldrig funnits hos Microsoft. För att titta på dem är det enda som krävs en webbläsare.

Förutom att visa bilder från telefonen så kan man även ansluta tjänster som Facebook och Dropbox för att dela därifrån. Här har vi ju redan utmärkta delningsfunktioner, men nu får vi ett mer centralt ställe att dela från.

Microsoft Xim hittar ni via den officiella webbsajten.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.