Största uppdateringen någonsin till Xbox One

microsoft-xbox-one

Största uppdateringen någonsin

Xbox One har uppdaterats med ny mjukvara och det är flera tunga nyheter som Microsoft bjuder på nu i oktober.

Det första som kommer att märkas av användarna är stora förändringar i gränssnittet till Xbox One. Man kommer även lägga märke till Vänner-fliken på hemskärmen. Här kan man snabbt se vad inloggade vänner sysslar med och vilka som vill spela Co-op.

Förbättrad Snap-funktion

Andra nyheter är relaterade till Snap-funktionen där man nu kan dubbeltrycka på Xbox-knappen för att se Snap Center. Här kan man snabbt skicka appar till ena eller andra sidan för enkel åtkomst. Man har även gjort det enklare att gå till Snap-placerade appar utan att behöva använda Kinect och röstkommandon.

Slutligen kan vi också nämna att det äntligen finns MKV-stöd för mediaspelaren, OneGuide finns nu i ytterligare elva länder och förbättringar har gjorts till fjärrkontrollsinställningarna.

Stöd för teman

Det här är en av de största uppdateringarna som Microsoft släppt till Xbox One. Med nästa hoppas man på större möjligheter att ändra hur gränssnittet ser ut och även på temafunktionalitet. Många vill kunna ändra bakgrundsbilden och inte minst till skärmdumpar direkt från konsolen – något Microsoft bekräftar att man arbetar med.

Vilka nyheter och förbättringar vill ni se till Xbox One i framtiden?

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.