Microsoft Lumia 535 kan bli första nya telefonen

Microsoft Logo

Microsoft Logo

Två Lumia-telefoner på gång

Microsoft är på gång att lansera nya Lumia-telefoner under eget namn och redan innan presentationen har två modeller läckt ut i media.

Det är ytterst lite information som nått ut om de nya telefonerna, men vad vi vet idag är att åtminstone den ena är en budgetmodell – något som garanterat kommer att reta en del fans som hoppats på kraftfullare telefoner med bättre hårdvara.

Lumia 535 är den första telefonen som man tror att Microsoft kommer att visa upp. Det är en mindre modell med begränsad hårdvara och med lite tur även ett ordentligt kapat pris.

11 november får vi svaren

Den andra modellen känner man bara vid modellnummer – RM-1090 – och det är en snäppet större telefon med ännu okänt innehåll. Här kanske vi får något i mellanklassen, men ska man tro de uppgifter som finns så är ännu en budgetmodell mer troligt.

Microsoft kommer att visa upp sina nya produkter den 11 november och då får vi svaret på vad Redmond-företaget har för framtidsplaner.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.