Microsoft erbjuder förhandstest av Skype för IOS

microsoft-skype-ios

Testa tidiga Skype-versioner på din Iphone

Microsoft vill ha hjälp med utvecklingen av Skype för IOS. Därför startar man nu ett nytt utvecklarprogram där entusiaster kan bidra till Redmond-företaget genom att testa betaversioner av Skype och delge viktiga synpunkter kring användandet.

Kraven för att delta är att man är 18 år eller äldre, har en fungerande e-postadress och ett Microsoft- eller Skype-konto. Det underlättar givetvis om man har en Iphone också med tanke på att det hela gäller IOS-versionen av Skype.

Den som deltar måste godkänna ett avtal som säger att man inte får yppa något om de nya versioner man tester.

Vill man ha det allra senaste av Skype och dessutom har en Iphone, varför inte testa? Som vanligt med testversioner av mjukvara så ska man vänta sig buggar och andra otrevligheter, något Microsoft gärna ser att man rapporterar om man stöter på. Utvecklarprogrammet bör alltså inte användas för normalt bruk i kritiska organisationer.

Läs mer och anmäl dig som testare här.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.