Office 2016 & Office 10 – båda kommer under 2015

Microsoft Logo

Office 2016 under utveckling

Office 2016 släpps under årets andra kvartal och den nya versionen kommer med många spännande nyheter – om man ska tro vad Microsoft har sagt i ett första skede.

Faktum är att Microsoft lanserar två nya versioner av Office där den ena är för datorn och den andra för mobila enheter. Den senare heter “Office för Windows 10” och är helt gratis att använda med Windows 10, vilket gäller alla enheter där plattformen används.

Nya funktionerna är okända

Office 2016 är den större kontorssviten med fler avancerade funktioner och ett pris som är högre än noll. Microsoft har inte släppt någon prislapp, men det skulle inte förvåna om summan är identisk eller nära vad man betalar idag för Office 365.

Nyheterna påstås vara många, men ännu vet vi inte vad Office 2016 kommer att erbjuda. Webbsajten The Verge har gått ut med att nya versionen får ett mörkare tema och hjälpfunktion som liknar ikoniska Clippy från tidigare generations Office-paket.

Vad tror ni – kommer Office 2016 släppas med revolutionerande funktioner?

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.