Windows 10 stöder flera nya Lumia-modeller i nya versionen

microsoft-windows-10-logo

Utökat stöd för fler Lumia-telefoner med nästa versioner av Windows 10

Den som är intresserad av att testa Windows 10 på sin Lumia-telefon men har en modell som saknar stöd kanske får sin chans inom kort.

Enligt Microsoft-profilen Gabriel Aul är en uppdaterad version på väg att släppas och det med stöd för fler telefonmodeller. Redmond-företaget har sen tidigare sagt att utökat stöd var på gång men har inte gått ut med några datum för detta.

Oklart vilka modeller

Dessvärre verkar det som att Microsoft ännu inte vet exakt vilka modeller som kommer att få stöd med nya versionen. Inte heller har de någon information om när nästa version kan släppas, varken för smartphones eller datorer.

När Windows 10 släpps till hösten är det med stöd för alla Lumia-telefoner som kan köra Windows Phone 8.1, åtminstone är det tänkt att vara så. Om Microsoft lyckas uppfylla det löftet återstår att se.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.