Skype fungerar nu med Apple Watch

skype-logo

Microsoft har uppdaterat populära meddelandeappen Skype med stöd för Apple Watch.

Från version 5.12.2 kan Skype svara på meddelanden direkt via Watch med röstkommandon, emoticons och snabbsvar som är förberedda i förväg. Man kan även initiera chattar med favoritkontakterna direkt via Watch om det är önskvärt.

Applikationen är gratis (så klart) och finns att ladda ned via App Store idag. Det här är andra appen som Microsoft uppdaterar för Watch. Sen tidigare har vi OneNote och PowerPoint som båda uppdaterats för att kunna användas med smartwatchen.

Med PowerPoint kan man styra presentationer direkt från armbandsuret och OneNote kan ta dikterade meddelanden. Inga konstigheter och helt klart uppskattade nyheter för de som har en Apple Watch samt använder Office-paketet.

Nya Skype hittar ni på App Store.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.