Windows 10 Pro för endast 14 kronor – oväntade superpriset från Microsoft

Windows 10

Windows 10 Pro till superpris – endast 14 kronor

Microsoft sålde Windows 10 Pro för bara 14 kronor via Microsoft Store. Nu bekräftar Redmond-företaget att man hedrar försäljningen och tillåter kunderna att aktivera sina licenser.

Det korrekta priset i skrivande stund är 2 599 kronor så det är en fenomenal rabatt som utdelats – om än högst oavsiktigt då en bugg i onlinebutiken var anledningen till det superlåga priset.

Microsoft hedrar försäljningen

Även om kunderna betalt för sina licenser kvarstod frågan om de faktiskt kunde aktivera dem. Microsoft hade enkelt kunnat återkalla licenserna, betalt tillbaka pengarna och pekat på buggen som anledningen. Därför är det extra roligt att läsa hur Microsoft tillåter aktivering av licenserna och officiellt bekräftar att de är fullt användbara.

Tyvärr lyckades vi på Allt om Microsoft inte få ett exemplar av de billiga licenserna utan hållor oss till gratisuppdateringen. Kanske hinner vi nästa gång.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.