Xbox One med Elite-kontroll och 1 TB SSD-disk

microsoft-xbox-one

Microsoft släpper ett nytt Xbox One-paket med premiumkontrollern Elite.

Det nya konsolpaketet är för de absoluta finsmakarna då det inte bara ingår en Elite-kontroller utan även en SSD-disk på hela 1 terabyte – en kraftfull uppgradering från den traditionella mekaniska hårddisk som annars används i Xbox One.

Smakar det så kostar det också. Från 499 dollar kostar det exklusiva paketet, vilket omvandlat till svenska kronor blir 5 300 kronor inklusive moms. Huruvida det är värt det är upp till var och en men det är ett minst sagt uppskattat paket att få hemskickat med Posten.

Kortare laddningstider

Laddningstiderna är inte överväldigande mycket bättre med SSD-disk men även kapade sekunder väger upp i slutändan. För att inte tala om färre rörliga delar, större lagringsutrymme än i standardmodellen och skrytfaktorn som följer med.

Elite-kontrollen är ett imponerande stycke teknik i sig själv med funktionalitet som lär uppskattas av vem som helst. Hela kontrollen är omarbetad för att vara effektivare, smartare och mer praktisk att använda.
Det nya konsolpaketet kommer att vara exklusivt för amerikanska marknaden och Microsoft-butiker den närmsta framtiden. Huruvida vi får se paketet i Sverige återstår att se.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.