Microsoft Book – dubbelt så kraftfull som Macbook Pro

Microsoft Book

Microsoft Book är dubbelt så kraftfull som en Macbook Pro – det bekräftar Redmond-företaget i ett meddelande om sin nya hybriddator.

Sen tidigare har Microsoft sagt att Microsoft Book inte bara var dubbel så snabb som Macbook Pro utan även den snabbaste 13-tumsdatorn i världen. Ett påstående som är minst sagt tungt om det skulle hålla men också hittills omöjligt att testa.

Nu går Microsoft ut med en bekräftelse på hur kraftfull Book-datorn är och det ser minst sagt bra ut – vilket vi också hoppades på med tanke på det höga pris som Redmond-företaget kräver av köparna.

Our validated performance claims are for the Microsoft Surface Book with an Intel Core i7 with 16GB RAM and custom discrete NVIDIA GeForce GPU against the MacBook Pro 13-inch with Retina display with an Intel Core i7 with 16GB RAM. We used third-party benchmarks to test the best available Surface Book against the best available 13-inch MacBook Pro.

Extra spännande blir detta när man säger att den Book-variant som testats inte bara har en Intel Core i7 med 16 gigabyte internminne och grafikkort från Nvidia; även den Macbook Pro som jämfördes använde Core i7 och 16 gigabyte internminne vilket gör dem jämställda i testet.

Grymt Microsoft om ni lyckas dubbla prestandan när de är så lika.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.