Spotify förbättrar gränssnittet i Windows-appen

Spotify har uppdaterat sin design för Windows Phone. Med den senaste versionen av musiktjänstens applikation för Windows introduceras ett modernare gränssnitt som går bättre hand i hand med vad Android och iOS redan har.

Användarna kan också ta del av förbättringar kring inställningarna i applikationen och animeringarna har blivit bättre. De kan fortfarande se något rudimentära ut men har nog har de blivit bättre överlag. Kanske inte det viktigaste för Spotify att ordna, men alla bäckar små bygger en bättre app.

Uppdateringen släpps till en applikation som fungerar med Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 och Windows 10. Har du redan Spotify på din Windows-telefon så kan du alltså få uppdateringen.

Den nya versionen släpptes bara dagarna efter uppgifter om att Amazon planerar en supertung lansering senare under året. En musiktjänst som på allvar ska konkurrera med Spotify och Apple på alla punkter.

Uppdateringen är garanterat inte relaterad till denna nyhet men det är inte fel om Spotify nu polerar allt från större funktioner till mindre saker för att hålla en så bra front som möjligt. Vad tycker ni?

Ladda ner senaste versionen här.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.