Minecraft Dungeons Anniversary Event – unika händelser mellan 26 maj och 8 juni

Minecraft Dungeons Anniversary Event är en hyllning till det nya spelet och dess fem expansioner.

Mellan den 26 maj och 8 juni kan spelare av Minecraft Dungeons ta del av olika in-game-händelse samt spela nya expansionspaketet Hidden Depths.

Få unika föremål i Minecraft Dungeons

Evenemanget är tillgängligt på alla plattformar där du kan spela Minecraft Dungeons idag.

När evenemanget är aktivt kan du ta del av olika händelser inuti spelet, bland annat unika utmaningar som gör att du kan få speciella föremål.

Bland annat kan du lägga vantarna på en unik, magisk cape i spelet om du har lite tur och tålamod.

Microsoft och spelstudion Double Eleven har inte avslöjat alla föremål som går att få under evenemanget. Du måste delta i alla utmaningar och händelser för en chans att samla på dig allt.

Hidden Depths släpps till Minecraft Dungoens den 26 maj

Och om du inte vill delta i Minecraft Dungeons Anniversary Event så kan du spela nya expansionen Hidden Depths istället.

Precis som namnet antyder så öppnar expansionen för en helt ny värld under vattenytan.

Hidden Depths släpps till Minecraft Dungeons på Xbox Series X/S, Xbox One, Playstation 5, Playstation 4 och Nintendo Switch.

Expansionen är helt kostnadsfri om du redan äger Minecraft Dungeons och ett Season Pass, precis som de tidigare fyra expansionerna.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.