evernote clipper microsoft edge

Evernote släpper ett officiellt tillägg för webbläsaren Microsoft Edge. Med det kan man enkelt klippa ut och spara allt från enskilda artiklar till hela webbsajter. Snyggt och praktiska sparat direkt i Evernote utan krångel.

Vi på Allt om Microsoft är stora fan av Evernote och uppskattar verkligen att tillägget är på gång — även om Edge i skrivande stund inte stöder tillägg eftersom Anniversary Update inte är släppt.

Vad man kan göra med Evernote-tillägget är att klippa ut delar eller hela webbsajter, spara resultatet i valda anteckningsböcker samt lägga till taggar på dessa. Det går också att kopiera specifika delar ur en text och lägga till visuella markörer för att göra det enklare att hitta bitar i en text.

Det finns även speciella format för sparade klipp från webbsajter som YouTube, Amazon och LinkedIn. Även Gmail får speciell behandling då hela e-posttrådar kan sparas, komplett med bifogade filer i e-postmeddelanden.

Evernote har tidigare gått ut med ett löfte om att aldrig någonsin låter användarnas filer gå förlorade. Att servrarna alltid ska vara tillgängliga och kunna användas i framtiden. Så kanske är det ett bra läge för de som redan inte använder Evernote att hoppa på tåget idag.

Klipp, spara och kom åt allt varhelst du befinner dig. Även med Microsoft Edge. Men bara om du har Windows 10 Build 14372 eller senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Microsoft Modern Keyboard – fingeravtrycksläsare och premiumkänsla

Microsoft har introducerat en fingeravtrycksläsare till ”Modern Keyboard” — ett nytt tangentbord…

Windows 11: Nu blir det enklare att flytta program till en ny dator

Om det är något som många bävar inför så är det flytten…

Många nyheter till nya Microsoft OneNote (2022)

Microsoft har äntligen börjat testa den nya OneNote-appen. Det här är en…

Mozilla tar bort RSS-stödet från Firefox

Använder du Firefox och läser gärna RSS-flöden direkt i webbläsaren? Då bör…