Microsoft Outlook Logo 2022

Microsoft arbetar med en ny uppdatering till Outlook-appen för Android och iOS. Med den får mejlklienten ett nyhetsflöde som uppdateras varje gång du arbetar med dina dokument och använder Microsofts tjänster.

Det betyder att Outlook-appen får en tätare integration med de andra applikationerna i Microsoft 365-sviten, samt att du alltid har stenkoll på vilka filer som du arbetade med sist och när.

Lästips: Microsoft Store uppdateras med stöd för återställning av appar när du installerar en ny dator

En annan nyhet med nyhetsflödet är att du kan se vem som har redigera filer om du har ett familjekonto. Perfekt när flera kontoanvändare uppdaterar samma Excel-dokument och du vill ha koll på vem och när senaste ändringen gjordes.

Just nu arbetar Microsoft med att färdigställa en version av Outlook som kan testas hos registrerade Office Insiders. När de har sagt sitt och Microsoft har buggfixat klart så är uppdateringen redo för den bredare skaran användare.

Exakt när lanseringen sker återstår att se, men vad vi känner till så vill Microsoft nå ut med uppdateringen redan i juni. Vår syn på tidsplanen är att du inte ska förvänta dig nyhetsflödet i Outlook-appen förrän tidigaste efter sommaren.

Outlook är en av de absolut bästa mejlklienterna på marknaden just nu. Det är en kostnadsfri app för både Android och iOS som du kan ladda ner via länkarna här under. Och givetvis fungerar den med såväl Gmail som POP och IMAP.

Själva använder vi helst Gmail i våra mobiltelefoner, men vi är tätt knutna till Google och deras tjänster. Outlook har vi provat flera gånger, och det är en app vi kommer att återkomma till flera gånger framöver.

Via Neowin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Microsoft 365 finns nu i Apple App Store

Microsoft har släppt ett samlingspaket med Office-appen, Outlook, OneDrive och OneNote i…

Lås upp OneDrive på Android med fingeravtrycksläsare

Microsoft har uppdaterat OneDrive för Android med stöd för fingeravtrycksläsare. Det betyder…

Microsoft fixar problem med Surface Pen – ladda ner nya drivrutinerna idag

Har du problem med din Surface Pen och att styluspennan helt plötsligt…

Snyggare panoramabilder med Image Composite Editor

Image Composite Editor – skapa de ultimata panoramabilderna Skapa riktigt snygga panoramabilder med…