Outlook for mac add ins 2

Microsoft uppdaterar Outlook 2016 med stöd för tillägg. Det betyder att du snart kan koppla dina favorittjänster direkt till e-postklienten och använda dem utan att behöva byta applikation.

Det finns givetvis en liten hake och det är att funktionaliteten begränsas och att bara ett fåtal tjänster går att använda i början. De som är med från start är Boomerang, Dynamics 365, Evernote, Giphy, Nimble, PayPal, Starbucks, Yelp, Uber, Wunderlist och Zomato.

Om du använder någon annan tjänst så faller den utanför den från början mycket snäva ramen och du kan bara hoppas att stöd kommer i framtiden. Och när det väl sker kan du installera direkt via Outlook och Office Store. Det tar bara några sekunder, du loggar in som vanligt via tillägget och kör igång.

Till att börja med gäller nyheten bara de i Office Insider Fast-programmet, sedan Insider Slow och slutligen rullas funktionen ut till alla andra med Office 365.

new-outlook-partner-integrations-2-2

Microsoft har också gått ut med att Office 365 Connectors nu rullas ut för inkorgen i Outlook. Det är en funktion för att ge användarna interaktivt innehåll och uppdateringar från populära tjänster till Office 365 Groups. Från start finns Asana, Bing News, Bitbucket, GitHub, Twitter, Trello, Wunderlist och Yammer med från start, fler följer dock inom en snar framtid.

När en Connector-tjänst har aktiverats får du notifikationer direkt i Outlook när något sker på det konto du loggat in med.

Exempelvis med Trello kan du få meddelanden när någon skapar ett kort, ta bort ett kort, kommenterar eller lägger till en medlem på ett kort som berör dig eller ett bräde du är med i. Aktiverar du Twitter kan du skicka och ta emot meddelanden direkt från Outlook utan att behöva besöka Twitter-sajten i webbläsaren.

Microsoft har mycket på gång för Office 365 och det märktes inte minst under Ignite-konferensen tidigare i år. Vad ser du helst kommer till Outlook och hur skulle det kunna hjälpa dig i ditt arbete? Kommentera gärna och berätta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Office 365 stöder nu större filer via e-post – upp till 150 MB

Nu kan du skicka större filer med e-post via Office 365 Microsoft…

Microsoft ökar priset på Office 2019 & Windows 10 Enterprise

Microsoft har bekräftat att Office 2019 och Windows 10 Enterprise blir dyrare…

Microsoft 365 finns nu i Apple App Store

Microsoft har släppt ett samlingspaket med Office-appen, Outlook, OneDrive och OneNote i…

Microsoft Intune – nu ännu bättre med Android

Intune har optimerats för Android Microsoft Intune är en tjänst där företag…