microsoft-xbox-one

Miracast kommer till Xbox One

Microsoft har presenterat en stor uppdatering som kommer att släppas till Xbox One inom en snar framtid. Bland nyheterna som erbjuds finner vi stöd för Miracast, något som många väntat på ända sen lanseringen av konsolen.

Andra förbättringar som är på gång är möjligheten att starta och stänga av Xbox One direkt via applikationen SmartGlass till Windows, Windows Phone och Android. Utvecklarna har även ändrat så att man redan vid första inställningen av konsolen kan välja vilket läge den ska fungera i. Energisparläget kräver att man trycker på kontrollen för att starta konsolen medan “Instant-on” gör att man kan starta via ett röstkommando (förutsätter att man har en Kinect ansluten).

Röstmeddelanden

Vidare kan man nu skicka och ta emot röstmeddelanden. Något som även är möjligt är att skapa röstmeddelanden direkt i partychatten.

Microsoft har släppt regelbundna uppdateringar sen Xbox One släpptes och det märks att de arbetar hårt för att implementera nytt och uppskattat. Miracast är just en sådan sak som många hoppats på men som tagit tid att få rätt på – nu är det dock på gång, dock initialt till de som accepterat förhandsprogrammet med betamjukvara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

5 miljoner sålda exemplar av Xbox One

Fem miljoner sålda exemplar – men fortfarande en bit efter Playstation 4…

Game Drive Hub ger din Xbox-konsol hela 8TB lagring

Uppgradera din Xbox One med en extra stor extern hårddisk på 8TB…

Microsoft bekräfta: Xbox One har problem med missljud

Microsoft har börjat byta ut Xbox One-enheter efter klagomål kring höga ljudnivåer.…

Titta på digital-TV med Xbox One med Digital TV Tuner

Titta på digital-TV med Xbox One med Digital TV Tuner Xbox One…