Outlook Logo

Outlook.com Premium kan bli en dundersuccé om Microsoft spelar alla sina kort rätt och vi håller tummarna för att allt nytt vi hör om kommer att släppas. Skillnaden mellan Premium och vanliga konton är tämligen stor med några riktigt tunga fördelar till de betalande användarna.

Som tidigare rapporterat kan man med Premium ansluta en domänadress och använda upp till fem personliga e-postadresser med denna på Outlook.com Istället för [email protected] så kan man alltså använda [email protected], förutsatt att man äger den domänen såklart.

Smartare samarbete & annonsfri e-posttjänst

Det går även att ställa in relationer mellan de fem e-postadresserna för att snabbt dela kalendrar, kontakter och dokument om det behovs. Allt sker automatiskt och så fort profilerna är klara kan man börja arbeta tillsammans. Samarbete har aldrig varit enklare.

Vidare får man även en helt annonsfri e-postlösning där Microsofts annonser är dolda med Premium. Vanligtvis finns annonsrutor lite varstans i Outlook.com men med betaltjänsten slipper man dessa — dock kommer du inte undan skräpposten som alltid dyker upp i Inkorgen ändå. Tyvärr.

Slutligen kan vi nämna att Outlook.com Premium använder den nya, förbättrade e-posttjänsten istället för den gamla, vilket låter helt logiskt när man tänker efter. Det betyder nya funktioner, ökad säkerhet och bättre tillgänglighet med en stabilare tjänst. Bara att tacka och ta emot alltså.

Office Logo

Gratis med Office 365

Outlook.com Premium kommer att vara gratis för de som redan har (eller skaffar) en prenumeration på Office 365. Om Microsoft inte drar upp priset för sin Office-tjänst så blir den plötsligt än mer intressant för många. 2016 kan bli ett mycket intressant år om Google bestämmer sig för att kontra Microsofts förbättringar med egna till Gmail och Google Apps.

Många entusiastanvändare med högre krav på tjänsterna de använder har tvingats till Microsofts företagslösningar för att koppla domäner till Outlook men inom kort slipper man alltså det. Det betyder lägre kostnader och ändrade avtalsvillkor som är anpassade för privatpersoner. Microsoft gör en stor och fantastiskt förändring som många kommer uppskatta. Är du en av dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Microsoft Modern Keyboard – fingeravtrycksläsare och premiumkänsla

Microsoft har introducerat en fingeravtrycksläsare till ”Modern Keyboard” — ett nytt tangentbord…

Windows 11: Nu blir det enklare att flytta program till en ny dator

Om det är något som många bävar inför så är det flytten…

Mozilla tar bort RSS-stödet från Firefox

Använder du Firefox och läser gärna RSS-flöden direkt i webbläsaren? Då bör…

Många nyheter till nya Microsoft OneNote (2022)

Microsoft har äntligen börjat testa den nya OneNote-appen. Det här är en…