microsoft-outlook-front

Outlook för Android – stor uppdatering släppt

Microsoft har äntligen uppdaterat e-postappen Outlook med stöd för IMAP. Den senaste uppdateringen är av det större slaget med många tunga nyheter – tillräckligt för att Microsoft ska ta bort ”Preview”-märkningen som Outlook haft sen lanseringen.

Det betyder att Redmond-företaget nu bedömer applikationen som tillräckligt bra för mainstreamanvändande, något som jag personligen inte håller med om riktigt än. Det saknas fortfarande en hel del till kalenderbiten för att Outlook ska vara värd att titta närmare på. Hanteringen av e-post är i det närmaste klanderfri men just kalendern, ja den måste förbättras rejält.

Äntligen en tredagarsvy

På den punkten har vi faktiskt fått lite nytt i form av en tredagarsvy som kan ses om man vrider telefonen till horisontalläge. Ett steg i rätt riktning men det måste gå att få detta även för de som inte vill vrida telefonen hela tiden.

Åter till nyheterna så kan nämnas att adressboken nu inte är begränsad till den i din telefon utan man kan enkelt söka på alla adresser inom företaget om så önskas, så kallad Directory Search. Kontakterna i Outlook visar nu ytterligare information och man kan initiera samtal direkt från appen.

De två sista sakerna som inkluderats är stöd för ändring av gester och möjligheten att ta bort e-post från soptunnan. Inga större saker kan tyckas men de har varit önskvärda från en del användare så Microsoft implementerade dem. Trevligt att se hur utvecklarna uppskattar våra önskemål.

Outlook kan ni ladda ned via Google Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Office 365 stöder nu större filer via e-post – upp till 150 MB

Nu kan du skicka större filer med e-post via Office 365 Microsoft…

Microsoft ökar priset på Office 2019 & Windows 10 Enterprise

Microsoft har bekräftat att Office 2019 och Windows 10 Enterprise blir dyrare…

Microsoft 365 finns nu i Apple App Store

Microsoft har släppt ett samlingspaket med Office-appen, Outlook, OneDrive och OneNote i…

Microsoft Intune – nu ännu bättre med Android

Intune har optimerats för Android Microsoft Intune är en tjänst där företag…