redout

Redout: Lightspeed Edition är ett racingspel för Xbox-konsolerna som med senaste uppdateringen får fullt stöd för Xbox One X.

Det betyder att spelet kan köras i 4K-upplösning med 60 bilder per sekund, ett stort steg upp i kvalitet jämfört med tidigare och på de långsammare konsolerna.

Tidigare hade Redout: Lightspeed Edition bara stöd för att köras i 30 bilder per sekund vilket är märkbart ryckigare än efter uppdateringen. Det blir mer flyt och med dem högre upplösningen ökar skärpan märkbart.

Eftersom spelet även finns till Playstation 4 Pro är sannolikheten att en liknande uppdateringen släpps där för den bättre hårdvaran i Pro-konsolen. Någon sådan har dock inte släppts än, men vi hoppas så klart på ett släpp inom kort.

The game is now rendered in 4K and 60fps which is a ~4X increase over the standard Xbox One version. This resolution will provide superior image quality on 4K TVs and a crisper, super-sampled image on 1080p TVs.

Det är trevligt att se hur allt fler utvecklare anpassar sina spel efter de kraftfullare spelkonsolerna på marknaden. Fortfarande är alltför få spel uppdaterade och även om de kör som vanligt på en Xbox One X så är det synd att de saknar alla de möjliga förbättringarna.

Redout: Lightspeed Edition har både ett enkelspelar- och flerspelarläge som sträcker sig över 11 olika tävlingstyper och 35 banor. Tävla mot dig själv, datorn eller dina bästa vänner i ett fartfyllt racingäventyr — och ta dig mot toppen på vinnarlistorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

No Man’s Sky kan nu spelas på Xbox One

Nu kan du ladda ner No Man’s Sky till Xbox One-konsolerna. Det…

Galactic Civilizations 3 uppdateras med bättre AI och kortare laddningstider

Galactic Civilizations 3 har uppdateras med en hel mängd förbättringar och många…

Minecraft: Windows 10 Edition får stöd för Oculus Rift

Tänker du köpa VR-headsetet Oculus Rift och spelar Minecraft? Då kanske nyheten…

Ladda ner Gears of War 4 och Battlefield 1 inför släppet

Gears of War 4 kan nu förladdas på din Xbox One inför…