Office 365 till IOS har nu AirPrint-stöd

office-ios

Microsoft har släppt en betydande uppdatering till det nyligen lanserade Office-paketet för IOS.

Med de nya versionerna av Word, Excel och PowerPoint går det nu att skriva ut dokument via AirPlay – något som har varit hett efterfrågat sen första versionen.

Fortfarande rör det sig om en begränsad typ av utskrift då man varken får förhandsvisningar eller de många inställningar som annars kännetäcknar Office-paketet. Vad man däremot får är möjligeten till utskrifter och bara det är ju fantastiskt i sig.

Andra nyheter som följer med uppdateringen är SmartGuides till PowerPoint och AutoFit till Excel. Den förstnämnda gör det enklare att placera exempelvis bilder och textrutor där de ska vara. Den andra underlättar vid ändring av bredd och höjd på rader och kolumner.

Vidare låter Microsoft även meddela att man har gjort ett antal ospecificerade optimeringar som gör applikationerna säkrare, snabbare och stabilare.

Version 1.0.1 av alla applikationerna finns på App Store redan idag – så passa på och uppdatera snarast!

Läs mer på den officiella Office-bloggen.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.