E-post och Kalender för Windows 10 – nu visas texten korrekt

En enda uppdatering kan vara skillnaden mellan ett användbart program och total oanvändbarhet. E-post och Kalender för Windows 10 Mobile är inte oanvändbara men deras rendering av text har visat sig långt sämre än många önskat.

Därför lär den senaste uppdateringen komma som en välkommen nyhet då bland annat rendering av e-postmeddelanden har blivit kraftigt förbättrad. Så pass att texten nu inte försvinner i högerkanten när skärmen inte räcker till.

Istället görs korrekta radbryt för att meddelandena ska vara läsbara. Vilket också är den enda nyheten som Microsoft faktiskt listar kring uppdateringen. Vi kan nog räkna med en del mindre buggfixar också men det är bara Microsoft som vet vilka de berör.

Med version 17.6769.40622 och senare får man alltså korrekt rendering av e-postmeddelanden och annan text. Väl värt att kolla upp om man gillar att använda E-post och Kalender i Windows 10.

Senaste versionen hittar ni via Windows Store. Uppdatera direkt via Windows 10 eller ladda ned på den officiella webbsajten.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.