Njut av betting på din Windows Mobile denna sommar

mobile

Njut av betting på din Windows Mobile denna sommar

Det kan ibland vara lite svårt att hitta specifika appar till din smartphone om den körs med Windows Mobile, eftersom de flesta appar utvecklas för iOS eller Android. Det finns dock två appar från http://unibetmobilen.se som gör att sommaren är räddad.

Den första är Unibet Betting, där du kan komma åt tusentals live sport betting-marknader runtom i världen dygnet runt sju dagar i veckan. Appen är säker och går snabbt och ger också tillgång till exklusiva specialfunktioner. Det är enkelt att placera en insats på din favoritsport, såsom fotboll, tennis, basket eller ishockey. Du kan också hålla dig uppdaterad med de senaste resultaten. Om du redan har ett konto på Unibet kan du logga in med det och om inte är det snabbt och enkelt att registrera ett konto via appen.

Den andra appen är Unibet Pro, som är en ny och förbättrad app. Förutom de funktioner som finns i Unibet Betting-appen kan du också titta på live sport och lägga dina insatser. Som i den andra appen loggar du in med ditt Unibet-konto och kan också sätta in och ta ut pengar säkert via kredit- eller kontokort, Ukash och Neteller.

Vilka är då fördelarna med att syssla med betting på Windows-mobilen och inte på datorn? Den allra största fördelen är naturligtvis rörligheten. På sommaren tycker de flesta inte så mycket om att sitta inne framför datorn, utan vi kanske är ute med båten, tar oss ett dopp i havet eller liknande. Mobilen har vi med oss hela tiden och vi kan på så sätt njuta av betting var vi än befinner oss. Om vi dessutom ska ut och åka tåg eller liknande är det ett utmärkt sätt att fördriva tiden. Hitta en sittplats vid ett uttag, så att du samtidigt kan ladda mobilen, och tågresan är räddad.

Sara
Teknikintresserad till tusen och Microsoft-fantast ut i fingerspetsarna. Mitt liv kretsar kring Microsoft och deras produkter men ibland spårar jag över på andra områden som relaterar till detta.