galactic civilizations 3 battle

Galactic Civilizations 3 har uppdateras med en hel mängd förbättringar och många av dem är direkta förslag från spelets fans.

Tidigare i somras släpptes expansionen ”Crusade” med en stor kampanj, i september uppgraderades gränssnittet i spelet och det förbättrade ekonomisystemet från expansionen lades till huvudspelet.

Nu kommer en större uppdatering som förbättrar strategispelets artificiella intelligens, drar ner laddningstiderna rejält och fixar en hel drös med irriterande buggar som kunde krascha spelet.

Den största nyheten är att AI:n är förbättrad. De dator-kontrollerade fienderna kan nu göra en bedömning av vad som sker i galaxen och prioriterar byggnaderna som byggs utifrån det. Om det saknas resurser för vissa uppdrag kommer AI:n att fokusera på att skaffa mer av dessa före mindre behövliga saker.

Kortare laddningstider glädjer spelarna

Laddningstiderna har minskat då Galactic Civilizations 3 nu är bättre på hantera lagrad data på hårddisken. Konflikter med vissa antivirusprogram har dessutom eliminerats vilket ytterligare minskar påfrestningen och problemen på datorn.

Och så har vi buggfixarna. Tidigare kunde spelarna bli avsynkroniserade efter runda 200 i multiplayerläge. Vi kan bara gissa hur irriterande det måste vara, och kan glädjande nog berätta att det inte längre sker.

Om du tycker om Galactic Civilizations 3 och retat dig på småproblem som dykt upp hela tiden — då ska du absolut ladda ner och installera senaste uppdateringen.

Du hittar den kompletta ändringsloggen här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

No Man’s Sky kan nu spelas på Xbox One

Nu kan du ladda ner No Man’s Sky till Xbox One-konsolerna. Det…

Redout: Lightspeed Edition uppdateras med 4K/60fps på Xbox One X

Redout: Lightspeed Edition är ett racingspel för Xbox-konsolerna som med senaste uppdateringen…

Minecraft: Windows 10 Edition får stöd för Oculus Rift

Tänker du köpa VR-headsetet Oculus Rift och spelar Minecraft? Då kanske nyheten…

Ladda ner Gears of War 4 och Battlefield 1 inför släppet

Gears of War 4 kan nu förladdas på din Xbox One inför…