Spotify har uppdaterat sin design för Windows Phone. Med den senaste versionen av musiktjänstens applikation för Windows introduceras ett modernare gränssnitt som går bättre hand i hand med vad Android och iOS redan har.

Användarna kan också ta del av förbättringar kring inställningarna i applikationen och animeringarna har blivit bättre. De kan fortfarande se något rudimentära ut men har nog har de blivit bättre överlag. Kanske inte det viktigaste för Spotify att ordna, men alla bäckar små bygger en bättre app.

Uppdateringen släpps till en applikation som fungerar med Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 och Windows 10. Har du redan Spotify på din Windows-telefon så kan du alltså få uppdateringen.

Den nya versionen släpptes bara dagarna efter uppgifter om att Amazon planerar en supertung lansering senare under året. En musiktjänst som på allvar ska konkurrera med Spotify och Apple på alla punkter.

Uppdateringen är garanterat inte relaterad till denna nyhet men det är inte fel om Spotify nu polerar allt från större funktioner till mindre saker för att hålla en så bra front som möjligt. Vad tycker ni?

Ladda ner senaste versionen här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Spel på datorn

Ett populärt användningsområde för datorer är att spela spel. Det finns massvis…

Microsoft köper MinecraftEdu av Teacher Gaming LLC

Efter att ha köpt svenska speltillverkaren Mojang under 2014 för otroliga 2,5…

Microsoft funderade på att buda på Slack – för 8 miljarder dollar

Planerade Microsoft att köpa upp meddelandetjänsten Slack? Enligt de senaste uppgifterna från…

Casinospel på datorn idag

Idag är Microsoft Windows det mest använda operativsystemet på datorer. Även om…