itunes to microsoft store

Nej, iTunes kommer inte att släppas på Microsoft Store före årsskiftet 2017/2018.

Tidigare under Build 2017 presenterade Microsoft nyheten att iTunes var på gång till appbutiken under 2017 — men allt pekar nu på att det dröjer ytterligare innan en lansering sker.

Faktum är att det kanske inte är så konstigt egentligen eftersom vi inte hört något alls om iTunes till Microsoft Store efter den initiala nyheten. Det har varit helt tyst, vilket aldrig är någon bra indikation.

Och nu går Apple ut med en bekräftelse på varför det varit så tyst. De behöver helt enkelt mer tid på sig att färdigställa versionen för Windows.

“We have been working with Microsoft to deliver the full iTunes experience to our customers and we need a little more time to get it right”, sade en Apple-representant till ZDnet.

Huruvida det stämmer eller inte vet vi inte, men det är också troligt att Apple surnat till rejält på Microsoft efter företagets senaste drag.

När Groove Music Pass läggs ner under 2018 erbjuds de en övergång till Spotify. Ett drag som knappast uppskattas av Apple då deras musiktjänst Apple Music trots allt är en central punkt i iTunes för Windows.

Vi hoppas så klart att Apple skyndar på lite och faktiskt släpper den nya versionen snart. Det vore trevligt att se iTunes även på de mer begränsade datorerna med Windows 10 S (de kan bara installera appar från Microsoft Store).

Går du också och väntar på nya iTunes? Skriv en rad och berätta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Microsoft Modern Keyboard – fingeravtrycksläsare och premiumkänsla

Microsoft har introducerat en fingeravtrycksläsare till ”Modern Keyboard” — ett nytt tangentbord…

Windows 11: Nu blir det enklare att flytta program till en ny dator

Om det är något som många bävar inför så är det flytten…

Många nyheter till nya Microsoft OneNote (2022)

Microsoft har äntligen börjat testa den nya OneNote-appen. Det här är en…

Mozilla tar bort RSS-stödet från Firefox

Använder du Firefox och läser gärna RSS-flöden direkt i webbläsaren? Då bör…